Hırdavat Nedir?

21-04-2022 16:55
Hırdavat Nedir?
Hırdavat, günlük yaşantımız içinde sıklıkla duymaya alışkın olduğumuz bir kelimedir. 'Küçük şey' anlamına gelen 'hurde' kelimesiyle Farsçadan dilimize kazandırılan hırdavat kelimesi; alet, malzeme, araç gereç gibi kelime çağrışımlarına sahiptir.Evimizde veya iş yerlerinde sıklıkla gördüğümüz hırdavat malzemeleri, tamir işlemlerinde ve üretim amaçlarına yönelik olarak kullanılır. Geniş ve farklı kullanım alanına sahip olan bir sektördür.Yakın bir zamana kadar mahallelerimizdeki nalbur dükkanları aracılığıyla temin edebildiğimiz hırdavat malzemeleri, artık büyük ve kurumsal firmaların açmış olduğu mağazalarda yer alıyor. Bu gelişmeyle de günden güne büyüyen ve talebin arttığı bir sektör olmuştur.Hırdavat ürünleri çeşitli form ve malzemelere sahiptir. Bu özellikleri ile tercih edilirken kullanılacağı alan göz önüne alınır. Gelişen teknolojiyle birlikte sektörlerde de gelişmeler yaşanıyor. Hırdavat sektörü de teknolojinin yardımıyla birlikte malzeme çeşitliliğini artırmış ve çok daha kaliteli ürünleri bünyesine katmıştır.

Hırdavat Ürünleri Nerelerde Kullanılır?


"Herkesin evinde bulunması gerekir" Bu cümleyi hepimiz duymuşuzdur. Evimizde yapılması gereken bazı basit tamir işlemleri olabilir. Bu durumlarda tamirci aramak yerine sahip olduğumuz hırdavat malzemeleri ile işlerimizi kolaylıkla halledebilmekteyiz. İster yapacağınız basit tamir işlemleri isterse iş yerinde kullanılması gereken el aletleri ve malzemeler olsun, bunların neredeyse tamamı hırdavat ürünlerini kapsar. Hırdavat el aletleri ve malzemeleri, sağladığı yararlar doğrultusunda çok farklı alanlarda kullanılabilir. Şu anda kullandığımız birçok malzemenin hırdavat ürünleri aracılığıyla yapıldığını söyleyebiliriz. Üretim aşaması haricinde tamir işlemi gereken malzemelere de hırdavat ürünleri ile işlem uygulanmaktadır. Ağaç ve metal, boru-plastik, bahçe ve tarım, otomobil, petrol, tekstil, elektrik, gıda alanında kullanılan hemen hemen her malzeme hırdavat malzemeleri ile üretilir ya da tamir edilir.

Hırdavat Malzemeleri Nelerdir?


Farklı kullanım alanına sahip olması gibi içerdiği el aletleri ve malzemelerle de geniş bir ürün yelpazesi bulunmaktadır. Lokma takımları, otomobil, petrol, metal, boya ve tekstil gibi alanlarda kullanılan hava kompresörleri, imalat işlemlerinde kullanılan takım tezgahları, inşaat sektöründe ve fabrikalarda kullanılan hidrolik kaldırma sistemleri (forklift, krikolar vb.), takım arabaları, bahçe-tarımda kullanılan cihaz ve el aletleri (budama testeresi ve makasları, akülü aletler, direk çakma aparatları, çit telleri, basınçlı pompalar, kazma kürek setleri vb.), boya işlemlerinde kullanılan fırça ve yardımcı gereçler (boya tabancaları, spatula, rulo fırçalar vb.), mobilya yapımında kullanılan kesim aletleri, zımpara ve kazıma aletleri, tornavida, çivi, çekiç ve balyozlar gibi ürünlerin hepsi hırdavat kategorisinde yer alır.

Hırdavat İçin En Doğru Adres Nobetcihirdavat!


Sektörde güvenilir ve dürüst ticaret anlayışıyla hizmet veren Nöbetçi Hırdavat, bünyesinde bulundurduğu uzman markalar ile aradığınız hırdavat malzemelerini sizlere ulaştırıyor. Hangi alan için kullanacak olursanız olun aradığınız her türlü ürün, ucuz fiyat ve uygun ödeme seçenekleriyle size ulaşıyor. Sadece satış aşamasıyla değil sonrasında da müşteri memnuniyetini misyon edinen Nöbetçi Hırdavat, hırdavat ürünleri için en doğru adresiniz olacak.Kalitesi, uzman markalarla işbirliği, müşteri memnuniyeti ile birlikte sektörün başarılı markalarından Nöbetçi Hırdavat, müşterilerinin belirttiği ihtiyaç ürünlerini de saptayıp, kısa sürede bünyesine katmaktadır.Üretimde ve tamir işlemlerinizde kalitesiyle yanınızda olduğunu hissedeceğiniz Nöbetçi Hırdavat'ta güvenli alışveriş ve ucuz hırdavat ürünlerine yapacağınız basit işlemlerle kısa sürede sahip olabilirsiniz. Dilediğiniz markanın ürünlerini incelemek ve siparişinizi oluşturmak için Nöbetçi Hırdavat internet sitesini ziyaret etmeniz yeterli olacaktır. Üyelik işlemleriniz sonrasında dilediğiniz malzemeleri sipariş verebilir, kargo takibinizi ve satış sonrasında sormanız gereken her türlü sorularınızın işlemlerini internet sitemiz üzerinden yapabilirsiniz.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.